Op donderdagnamiddag vierden de kinderen alvast juf Miekes huwelijk door middel van een 'Honeymoon Quiz'.

De kinderen waren helemaal uitgedost in de kleuren van OHL. Juf Mieke stond voor een zware taak: zij kreeg een reeks opdrachten uit te voeren, telkens in een duel met een andere leerkracht. Bij elke goed uitgevoerde opdracht, ontving zij een kadootje. Bij de laatste opdracht mocht ze de inhoud van de grote doos als hulplijn gebruiken. Groot was haar verbazing als 'haar Dries' te voorschijn kwam. Samen maakten ze een puzzel die een code bevatte en deze code opende een kluis.

Op 1 oktober was het dan zover! Kinderen en ouders waren talrijk aanwezig. Juf Birgit had met de kinderen van het tweede leerjaar als verrassing een liedje voorbereid. Zij brachten dit op het einde van de viering met veel zwier en enthousiasme. De kinderen van het eerste leerjaar stonden het bruidspaar buiten op te wachten met rode en witte ballonnen waaraan een huwelijkswens hing.

Klik op de foto om sfeerbeelden te bekijken.