ONZE SCHOOLUREN

- elke volledige schooldag van 8.40 uur tot 11.50 uur en van 13.10 uur tot 15.30 uur

- op woensdag van 8.40 uur tot 12.15 uur

Vanaf 8.30 uur worden de kinderen verwelkomd in hun klas.

Opvang buiten de schooluren

-‘s ochtends vanaf 7.00 uur in het opvanglokaal

-‘s middags tijdens de hele middagpauze

-‘s avonds tot 18.00 uur:

-    voor de kleuters en leerlingen van de eerste klas: speelse activiteiten

-    voor de lagere school: studie van 16.15 uur tot 17.00 uur, nadien mogelijkheid tot ontspanning.

De opvang is betalend tussen 7.00 uur en 8.25 uur en ’s avonds vanaf 15.45 uur, per beginnend kwartier.

Op woensdag gaat de opvang tot 13.30 uur door in Sint-Norbertus.  De kinderen die daarna nog op school zijn, gaan samen met de begeleider(s) met de bus naar Stekelbees in het Heilig-Hartinstituut.

Tijdens facultatieve vrije dagen, pedagogische studiedagen en schoolvakanties kunnen de kinderen ook terecht bij de opvang van Stekelbees in het Heilig-Hartinstituut.

Vergeet dan niet om je te registreren bij Stekelbees via lkheverlee@landelijkekinderopvang.be.