ONZE SCHOOLUREN

- elke volledige schooldag van 8.40 uur tot 11.50 uur en van 13.10 uur tot 15.30 uur

- op woensdag van 8.40 uur tot 12.15 uur

- Vanaf 8.30 uur worden de kinderen verwelkomd in hun klas.

Opvang buiten de schooluren

-‘s ochtends vanaf 7.00 uur in het opvanglokaal

-‘s middags tijdens de hele middagpauze

-‘s avonds tot 18.00 uur:

- voor de kleuters en leerlingen van de eerste klas: speelse activiteiten

- voor de lagere school: studie van 16.15 uur tot 17.00 uur, nadien mogelijkheid tot ontspanning.

De opvang is betalend tussen 7.00 uur en 8.25 uur en ’s avonds vanaf 15.45 uur, per beginnend kwartier.

Schrijf online in via https://www.leuven.be/kinderkuren

Op woensdag gaat de opvang tot 13.30 uur door in Sint-Norbertus.  De kinderen die daarna nog op school zijn, gaan samen met de begeleider(s) met de lijnbus naar Ferm in het Heilig-Hartinstituut.

Tijdens facultatieve vrije dagen, pedagogische studiedagen en schoolvakanties kunnen de kinderen ook terecht bij de opvang van Ferm in het Heilig-Hartinstituut.

Voor die momenten en voor opvang op woensdagnamiddag kun je registreren bij Ferm via bko.heverlee@samenferm.be.